Lirie Istogu, këngëtarja që bëri hite në vitet e 90-ta

Publikuar më

Në vitet e 90-ta këngëtarja Lirie Istogu bëri për vete publikun duke u dëgjuar në shumë dasma Shqiptare gjatë kësaj periudhe të paraluftës deri në vitin 1998.

Një ndër këngët që e bëri hit Istogun, ishte kënga "Dashuro Vashë" që dëgjohej në kasetofonat në dasma edhe vetura apo tregjet e shitjeve të kasetave.

Pas luftës, Lirie Istogu nuk ju kthye më skenës muzikore, dhe ajo gjeti fatin edhe u martua me nipin e Ademit, Bekim Jashari, duke pushuar kështu edhe karieren e saj artistike.

Ata janë tani prindër të tre fëmijëve.


Këngët e Lirie Istogu:

Dashuro Vashë
Sikur molla në degë
Bjen Tupani parë
Do të vish
E mallkova veten
Kurr më nata mos na ndaftë
Lamtumirë
Potpuri
Unë pa ty

Komentet