Programi Mëngjesi

Publikuar më

Lule Krasniqi

Në fillimin e ditës së punës nën shoqërimin tuaj gjendeni me valët e radio stacionit tonë me Lulen duke ju ofruar informacione nga shtypi ditorë me temat politike, ngjarje aktuale, informacione nga estrada artistike muzikore, dhe informacione të tjera.

Në fund të programit të mëngjesit i dëgjoni edhe shenjat e Horoskopit Ditor.

Programi transmetohet nga e Hëna derit të Premten duke filluar në ora 08:30.

Komentet